Selv om det er ferie, stopper ikke arbeidslivet opp. Oppnå resultater fra strandstolen med bemanning fra People4you!

Endelig står sommerferie på kalenderen, og dagene skal fylles med ferieturer og reker på terrassen. Men selv om det er ferie stopper ikke arbeidslivet opp. Det vet vi, og tilbyr derfor bemanning gjennom hele sommeren. Dermed kan bedriften oppnå resultater – selv når du tar deg en velfortjent hvil i strandstolen.

Viktig å koble av

– Å koble helt av i ferien er viktig, for både helse og videre arbeidsglede. Samtidig synes mange det er vanskelig å delegere bort ansvar på arbeidsplassen, samt å overlate ansvar til innleide medarbeidere, forteller Per Egil Aas, daglig leder i People4you. Han har mange års erfaring med feriebemanning, og har et klart råd til ansatte med ansvar i bedrifter:

– Du vet selv hvilke stillinger som vil være uunnværlige, men ta kontakt med et bemanningselskap som kan hjelpe deg gjennom sommeren. Da er du sikret kompetente og dyktige medarbeidere som du vet vil gjøre en god jobb, avslutter han.

People4you dekker både korte og lange oppdrag og har hele tiden en god og oppdatert base med kandidater klare til å hjelpe deg gjennom sommeren. Hvis det plutselig skulle dukke opp nye behov, er det bare å ta kontakt med oss. Vi holder åpent fra kl. 06.30 hver morgen – også i sommer. Det kan være greit å vite dersom det plutselig blir sykdom eller ekstra behov i en allerede utfordrende ferieperiode.

Ring din kontaktperson, eller ta kontakt med et av våre kontorer. God sommer!