Ønsker du å kvalifisere deg for arbeidslivet, eller er litt usikker på hva som er riktig yrkesvei for deg? Da kan midlertidig ansettelse være et alternativ!

– Som midlertidig ansatt kan du skaffe deg nødvendig erfaring og god kunnskap hos flere arbeidsgivere. Du utvider nettverket ditt, blir kjent med nye kolleger og får innsikt i ulike bedriftskulturer. Denne erfaringen vil ved senere anledninger kunne kvalifisere deg for fast jobb og gjøre det lettere for deg å velge hvilken retning du ønsker å gå videre, forklarer partner og gründer i People4you, Per-Egil Aas.

 

En vei ut i arbeidslivet

Har du en spesiell kjernekompetanse kan midlertidig ansettelse være en gyllen mulighet til å jobbe med prosjektbaserte oppgaver innen ditt fag/bransje. – I tillegg gir midlertidig ansettelse stor grad av fleksibilitet, og passer godt om du ønsker å jobbe deltid eller ved siden av studier. For nyinnflyttede og nyetablerte som ikke kjenner det lokale arbeidsmarkedet kan midlertidig ansettelse være en god vei inn på arbeidsmarkedet. Det samme gjelder om du har hatt et opphold fra arbeidslivet i en periode, og ønsker hjelp til å komme tilbake, avslutter Aas.

 

Om midlertidige ansettelser i People4you:

I People4you har vi sannsynligvis Norges mest fornøyde medarbeidere. Gjennom grundige prosesser sikrer vi rett kandidat til rett jobb, og vårt mål er å på best mulig måte hjelpe hver enkelt ut fra deres ståsted. På vegne av våre kunder leier vi ut medarbeidere til både korte og lange engasjement, noe som betyr at du i praksis er ansatt hos People4you, men jobber hos våre kunder.

Se våre ledige stillinger her, og registrer din CV her!