Ann Christin Winger Byhrø har mer enn 25 års erfaring fra bemanning- og rekrutteringsbransjen og har vært i People4you siden starten i 2006. Bli bedre kjent med den erfarne rådgiveren her!

Hvilken bakgrunn har du?

Jeg har jobbet med bemanning og rekruttering i over 25 år, blant annet med bemanning innenfor bank/finans og forsikring. I 2001 var jeg med å bygge opp et konsulentselskap som blant annet var eid av Norsk Hydro. Der jobbet jeg med rekruttering og bemanning innen økonomi, media, HR og administrasjon. I 2006 startet vi People4you. I dag består People4you av flere selskaper. Østfold og Follo som jeg jobber i, omsetter i dag for ca. kr. 27 millioner. I dag jobber jeg med bemanning og rekruttering innen bank/finans, helse, bygg og anlegg, økonomi og regnskap.

Hva går jobben din ut på?

Jobben min er en kombinasjon av å kartlegge arbeidsmarkedet og hvordan behovet for arbeidskraft er fremover innen bransjer som økonomi/regnskap, bygg og anlegg og innenfor helse. I tillegg jobber jeg med å finne rett person til rett jobb, både til faste og midlertidige stillinger. Dette involverer å være en god rådgiver ovenfor kandidatene og kundene, slik at de rette partene finner hverandre. Jobben involverer også å markedsføre selskapet vårt i ulike foraer hvor jeg treffer potensielle kunder og kandidater.

Hva liker du best med jobben?

Det jeg liker best med jobben er å kunne jobbe med mennesker, samt kombinasjonen av å jobbe med både salg og rådgivning.

Hva gir deg en god dag på jobb?

Positive og engasjerte kollegaer, som jobber mot et felles mål og som gir det lille ekstra for å nå målet, gir meg en god dag på jobb. Det samme gjelder å oppnå både små og store seire, samt å ha en variert og utfordrende arbeidsdag. 

Hva er ditt beste tips til arbeidssøkere?

Still deg selv spørsmålet ”hva ønsker du å jobbe med” og ”hvor finner du de bedriftene”. Jobb målrettet med å komme i kontakt med bedriften. Send inn en åpen og spisset søknad og CV, og ikke minst – følg opp de jobbene du søker på. Min opplevelse er at de som gjør dette er godt forberedt til intervjuet, gir et godt inntrykk på selve intervjuet og lykkes raskere med å få jobb.