Ofte stilte spørsmål

Rekruttering er når du blir fast ansatt direkte hos vår kunde. Bemanning er når du er ansatt som medarbeider hos People4you og du leies ut på engasjement til våre kunder.

For å søke jobb hos oss må du registrere en profil på våre nettsider. Her legger du inn alle dine dokumenter (CV, attester, vitnemål, kurbevis etc.) Finn stillingen du ønsker å søke på og søk på stillingen. Du kan bli bedt om å svare på noen spørsmål ifbm. prosessen.

Du vil motta en e-post hvor vi bekrefter at du har søkt stillingen. Du vil bli kontaktet dersom du er relevant for stillingen.

Du kan når som helst legge til søknader og andre dokumenter inne på din profil.

Ja, det kan du. Registrer en profil på våre nettsteder og ta gjerne kontakt. Vi har ofte sommerjobber som egner seg godt for studenter.

Flere av våre engasjement har resultert i fast ansettelse hos våre kunder.

Vi tar personvern på alvor og av hensyn til GDPR ønsker vi ikke CV i papirform. Du må derfor registrere deg og laste opp din CV elektronisk til din profil.

Alle ansatte i en bemanningsbedrift har krav på minst like god lønn og betingelser som de øvrige ansatte i innleiebedriften. Dette følger av likebehandlingsprinsippet som er lovfestet.

People4you lønner to ganger pr. måned – etterskuddsvis den 9. og 24. hver måned. Se vår lønningskalender (pdf) for 2023.

Ja, feriepenger utbetales normalt i juni året etter opptjening.

Ja, alle våre ansatte har ulykkesforsikring.

Ja, People4you har eget verneombud.

Kontaktperson

Ståle André Paulsen

stale.paulsen@people4you.no
+47 951 89 494