Når solen skinner og kveldene er på sitt lengste, er det endelig på tide å ønske sommeren velkommen med åpne armer.

 

For mange av oss er denne tiden på året en etterlengtet pause fra arbeidets kjas og mas. Ferien gir en mulighet til å slappe av, lade batteriene og nyte alt det som sommeren har å tilby.

Som ansatte i People4you har vi lagt ned mye innsats og hardt arbeid gjennom året. Vi har møtt utfordringer, oppnådd resultater og bidratt til suksessen til våre respektive arbeidsplasser. Nå er tiden inne for å unne oss selv en velfortjent pause. Sommeren er en mulighet til å slippe stresset og bekymringene, og i stedet fokusere på å skape gode minner og oppleve glede sammen med venner og familie.

Vi ønsker å takke for den innsatsen som hver enkelt av dere har lagt ned. Uten dere ville ikke våre oppdragsgivere ha vært der de er i dag.

Som arbeidsgiver ønsker vi dere alle en riktig god sommer! Vi håper at dere får tid til å gjøre det som gir dere glede og energi. Vi gleder oss til å ønske dere velkommen tilbake etter ferien!

Og til dere som jobber i sommer, som kanskje studerer resten av året eller syns det er fint å ta fri på andre deler av året, vi håper dere får en fin sommer på jobb og at dere også får tid til å nyte sommeren utenfor arbeidstid. Vi heier på dere!

Ha en fantastisk sommer!