Mestringsfølelse, gode kolleger og variert arbeidshverdag. Vi har spurt et knippe People4you-medarbeidere om hva ”en god dag på jobb” betyr for dem. Dette er noen av svarene vi fikk.

Et godt arbeidsmiljø er viktig for gode arbeidsdager. I People4you strekker vi oss langt for å finne rett person til rett jobb, blant annet ved å gjøre oss kjent med kulturen i bedriftene vi jobber med. På den måten vet vi hvem som vil passe inn i det eksisterende arbeidsmiljøet.

En god dag på jobb for meg…

Mestringsfølelse, gode kolleger og variert arbeidshverdag – hva som gir oss en god dag på jobb varierer ofte fra person til person, men stikkordene over er for mange fellesnevnere.

Vi har spurt et knippe People4you-medarbeidere om hva ”en god dag på jobb” betyr for dem. Dette er noen av svarene vi fikk:

– En god dag på jobb er for meg først og fremst å møte trivelige kolleger. Dernest er det mestringsfølelsen av å løse oppgaver ved hjelp av godt samarbeid, kunnskap, og erfaring. Å jobbe gjennom IT People4you er både enkelt og fleksibelt. Det gjør at jeg kan bruke all min tid på å gjøre en god jobb, og samtidig være trygg på at de alltid følger opp både meg og arbeidsgiver.

Truls Emil Johannessen

– For at jeg skal ha det bra på jobben, ønsker jeg gode arbeidsforhold, god dialog og godt samarbeid med mine kollegaer. Humor er også en viktig rolle på arbeidsplassen. Man må kunne spøke litt.

Håkon Bexrud

– Det som gir meg en god dag på jobb er et godt arbeidsmiljø, samt ny erfaring og kompetanse.

Runar Svendsen

– IT People4you har gitt meg en spennende mulighet til å arbeide innenfor et firma hvor jeg kan utvikle meg selv og møte nye utfordringer i hverdagen. Dette er med på å forme en god arbeidshverdag ettersom ingen dag er lik. Jeg føler også at jeg får veldig god oppfølging av min kontaktperson i IT People4you. Det kommer alltid en hyggelig melding når man minst venter det.

Sindre Moen Nilsen

Hva gir deg en god dag på jobb? Del det med oss på Facebook!