Bedrift

People4you AS er et rekrutterings- og bemanningsselskap som har levert kvalifisert arbeidskraft til private og offentlige virksomheter i Østfold og Follo siden 2006. Vi tilbyr faglært og ufaglært personell for kortere og lengre oppdrag i tillegg til rekruttering til faste stillinger.

People4you er en Revidert Arbeidsgiver, noe vi har vært siden ordningen startet i 2018. Revidert Arbeidsgiver er et kvalitetsstempel for bemanningsbedrifter. Gjennom ordningen får vi dokumentert vår kvalitet som arbeidsgiver gjennom ekstern revisjon av rutiner og praksis. Områder som kontrolleres er ansettelseskontrakter, vurdering av risikoforhold hos innleier, HMS, arbeidstid, likelønn, sykelønn, OTP og yrkesskadeforsikring.

Alle våre rådgiverer er DNV-sertifiserte rekrutterere. Som sertifiserte rekrutterere kan vi dokumentere at vi har god kunnskap om rekrutteringsfaget, noe som bidrar til økt treffsikkerhet og mer objektive valg, og sikrer suksess for våre kandidater og deg som kunde.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale om deres bemanningsutfordringer.

Andre bedrifter som vi samarbeider med

Eidsberg Sparebank

People4you traff på kandidater helt i tråd med de kvalifikasjoner vi var ute etter.

Askim Frukt- og Bærpresseri

Askim Frukt- og Bærpresseri har benyttet People4you i flere sesonger.

Nordic Waterproofing

People4you har bistått oss med rekruttering og bemanning innen lager og backoffice

Se flere referanser

Aktuelle artikler

Hvorfor bruke tester i rekrutteringen

Tester kan være et verdifullt verktøy når man skal rekruttere nye medarbeidere. Les hvorfor det kan lønne seg å bruke tester når man skal rekruttere

Hvordan ta imot en ny ansatt?

En god onboarding er viktigere enn mange tror. Her er våre syv tips for en vellykket onboardingsprosess

Jobbundersøkelsen 2021

FINNs jobbundersøkelse viser at det er flere som nå vurderer å skifte bransje, omskolere seg eller ser på muligheter andre geografiske steder.

Se flere saker